Szkolenie Carving

Zachwyć swoich bliskich fantazyjnymi dekoracjami potraw. Bądź jak profesjonalny szef kuchni. Osiągnij efekt pięknych dekoracji na talerzu. Zrób wyrafinowaną różę z buraka, wyrzeźb kosz z arbuza i podaj w nim sałatkę. Przygotuj lampion z melona i wprowadź gości w wyjątkowy nastrój. Skomponuj bukiet z warzyw dla damy swojego serca. Zachwyć swoich znajomych, niech koleżanki zazdroszczą, a mężczyźni patrzą z podziwem.  Owoce i warzywa potrafią być prawdziwą ozdobą talerza nie tylko jako surówka…

Po ukończeniu kursu otrzymują Państwo dwa certyfikaty potwierdzające udział w kursie carvingu /w języku polskim i angielskim/ – bez dodatkowych opłat.

Nasi kursanci otrzymują Voucher ze zniżką 10% do wykorzystania na dowolny kurs w Krakowskiej Szkole Restauratorów.

Prowadzący: Mariusz Gromek

Ilość godzin szkoleniowych: 9 / 1 dzień

Zajęcia odbywają się w godzinach: 9:00-16:00

Cena: 490 zł

Program:

  1. Zasady BHP.
  2. Zarys historii carvingu.
  3. Prezentacja sprzętu. Omówienie zasad i style carvingu.
  4. Podstawowe cięcia i techniki rzeźbienia.
  5. Możliwości wykorzystania warzyw sezonowych w dekorowaniu.
  6. Możliwości wykorzystania owoców sezonowych w dekorowaniu.
  7. Sposoby przechowywania wyrzeźbionych warzyw i owoców.
  8. Omówienie rzeźb 3D.
  9. Zajęcia praktyczne.

Koszt szkolenia wynosi 490 PLN/os. płatne gotówką lub przelewem na nr konta:
mBank 69 1140 2004 0000 3102 4576 6420

W celu potwierdzenia uczestnictwa w kursie prosimy o wpłatę zaliczki w wysokości 150 PLN.

Obowiązuje kolejność zgłoszeń.

Brak kursów/warsztatów

Zarejestruj się na kurs

 




Formularz kontaktowy

Imię, Nazwisko

E-mail

Wiadomość

captcha