Anna Kaniszewska

anna

W 2007 roku ukończyła studia wyższe na Akademii Rolniczej na Wydziale Technologii Żywności i Żywienia Człowieka. Zdobyła upragniony tytuł mgr inż. Ukończyła również studia podyplomowe „Standardy Unii Europejskiej w Gospodarce Żywnościowej Polski” oraz posiada tytuł audytora wewnętrznego systemów zarządzania jakością oraz HACCP zgodnie z normą ISO 22 000:2005.

Przez półtora roku pracowała na stanowisku specjalista ds. HACCP i była odpowiedzialna za opracowywanie, wdrażanie oraz weryfikację i przegląd systemu HACCP. Obecnie pracuje w sieci krakowskich restauracji i również zajmuje się tymi zagadnieniami. Interesuje się dietetyką i wszystkim tym co wiąże się z żywieniem oraz zarządzaniem jakością w zakładach żywieniowych.

Anna lubi czytać książki i poznawać nowe rzeczy oraz gotować ze szczególnym uwzględnieniem przedziwnych eksperymentów.




Formularz kontaktowy

Imię, Nazwisko

E-mail

Wiadomość

captcha