Menu i księgi jakościowe

Jednym z etapów projektowania obiektu gastronomicznego jest stworzenie niepowtarzalnego menu, dobrania odpowiedniego sprzętu kuchennego, możliwości produkcyjnych lokalu i innych istotnych czynników.

Proponujemy stworzenie menu restauracyjnego oraz menu baru- napoje. Nasi specjaliści doświadczeni kucharze, z którymi współpracujemy sprostają najbardziej wymagającym podniebieniom. Nasi barmani, bariści, sommelierzy stworzą dla Państwa wyjątkowe napoje alkoholowe i bezalkoholowe, a jakość ich wykonania przerośnie oczekiwania Gości. Dla Państwa potrzeb przygotujemy najbardziej złożone menu zgodnie z obowiązującymi zasadami. W ramach przygotowanego menu oferujemy profesjonalne szkolenia z tego zakresu.

W celu utrzymania wysokiej jakości wykonywanych usług w Państwa lokalu proponujemy stworzenie indywidualnej księgi standardów związanych z wykonywaniem potraw oraz systemem obsługi Gości. Wszystko w jednym celu- aby produkcja była powtarzalna, Gość był obsługiwany na wysokim poziomie a zadowoleni Klienci wracali.

Aby polecali NAJLEPSZY LOKAL W MIEŚCIE – PAŃSTWA LOKAL.




Formularz kontaktowy

Imię, Nazwisko

E-mail

Wiadomość

captcha