Kuchnia molekularna

Jednodniowy warsztat – kuchnia molekularna jest przeznaczony dla wszystkich pasjonatów nowoczesnego gotowania. Celem jest otrzymanie czystych smaków, nietypowymi sposobami i niekiedy w bardzo zaskakujących zestawieniach.

Warsztat składa się z ćwiczeń praktycznych pozwalających opanować technikę przygotowywania ciekawych dań, które oczarują Gościa.

Zajęcia odbywają się w profesjonalnej sali szkoleniowej.

Po ukończeniu warsztatu słuchacze otrzymują dwa certyfikaty potwierdzające udział w zajęciach /w języku polskim i angielskim/ – bez dodatkowych opłat za tłumaczenie.

Dodatkowo również kursanci otrzymują Voucher ze zniżką 10% do wykorzystania na dowolny kurs w Krakowskiej Szkole Restauratorów.

Wszelkie niezbędne produkty – bez ograniczeń.

Godziny zajęć: 09:00-16:00

Prowadzący m.in.: Paweł Wojtyga, Piotr Ślusarz

Program:

 1. Omówienie produktów i technik używanych w kuchni molekularnej

2. Różne techniki pracy m.in.: vacum, sous-vide, pianki, żele, syfony, kwiaty jadalne i inne.

Koszt kursu wynosi 590 PLN.

W celu potwierdzenia uczestnictwa w kursie prosimy o wpłatę zaliczki w wysokości 240 PLN.

Numer konta:
mBank 69 1140 2004 0000 3102 4576 6420

Obowiązuje kolejność zgłoszeń.

Termin Kurs/szkolenie Ilość godzin Cena
28/05/2017 Kuchnia molekularna
Krakowska Szkoła Restauratorów, Kraków
7 590,00 PLN

Zarejestruj się na kurs




Formularz kontaktowy

Imię, Nazwisko

E-mail

Wiadomość

captcha