0

Koszyk

Grupa KSR – kompleksowa obsługa HORECA

By 29 listopada 2020Bez kategorii

Grupa KSR jest pierwszą w Polsce multi agencją dla potrzeb Twojej restauracji i Twojego hotelu. Powstała na podstawie doświadczenia KSR, zdobywanego  od 2006 roku.

Firma matka przeszkoliła około 20 000 osób na terenie całego kraju. Na stałe współpracuje z restauracjami, hotelami i innymi obiektami dla których świadczy usługi w zakresie szkoleń, zwiększania standardów obsługi oraz pomaga  w rozwiązywaniu różnych problemów. Jest również związana z otwarciami obiektów.

Działamy od Bałtyku do Tatr, od Odry do Bugu.

Wspomagając branżę gastronomiczno hotelarską, rozmawiając  z hotelarzami, restauratorami, inwestorami, managerami, szefami kuchni, barmanami, kelnerami i innymi osobami związanymi z bieżącym działaniem obiektów HORECA kolejny raz jako pierwsi wyszliśmy naprzeciw Państwa oczekiwaniom.

Dzięki temu powstała pierwsza w Polsce GRUPA zrzeszająca zaufane firmy, które pod okiem KSR wspólnie działają dla rozwoju całej branży.

DZIAŁAJĄ DLA TWOJEJ RESTAURACJI i TWOJEGO HOTELU

Wspieramy od pomysłu poprzez etap inwestycji, aż do stałego zaopatrzenia   we wszelakie możliwe rzeczy potrzebne do bieżącego prowadzenia Twojej firmy.

OFERTA:

 

ETAP I

POMYSŁI BUDOWA:

  • koncepcje miejsca
  • architektura
  • architektura wnętrz
  • ekipy budowlane
  • ekipy wykończeniowe
  • wyposażenie kuchni                                      /urządzenia grzewcze i chłodzące i inne, serwis, meble ze stali nierdzewnej/
  • wyposażenie sali /meble, oświetlenie, bibeloty dekoracyjne/
  • porcelana, sztućce, szkoło, obrusy i inne
  • oprogramowania I.T.
  • OTWARCIA POD KLUCZ

 

ETAP II

OTWARCIE OBIEKTU

  • wprowadzanie oryginalnego menu
  • reklamy stojące, karty menu i inne
  • tworzenie stron www, pozycjonowanie, reklama w sieci
  • profesjonalne sesje fotograficzne i filmowe
  • obsługa reklamowa i PR
  • organizacja imprez otwierających, hostessy i inne
  • szkolenia dla managerów, kucharzy, kelnerów, barmanów
  • wprowadzanie standaryzacji obiektów gastronomicznych

 

ETAP III

BIEŻĄCE FUNKCJONOWANIE

  • zaopatrzenie w produkty spożywcze
  • zaopatrzenie w chemię gospodarczą
  • zaopatrzenie w drobny asortyment kuchenny i barowy
  • pozyskiwanie pracowników
  • inne nie wymienione rzeczy do Twojej restauracji i hotelu