0
Kursy i szkolenia
–
Manager Gastronomii, Baru / Szef kuchni / Inwestor / HACCP
Kurs manager gastronomii
Kurs barmański II stopnia Manager baru
Kurs Restaurator Inwestor Gastronomii
Kurs kelnerski II stopnia Manager sali
Marketing w sieci dla gastronomii
Szkolenie HACCP
Kurs Szef Kuchni
Otwieranie obiektów
Hotel / Restauracja
Standaryzacja obsługi w restauracji i hotelu
Dyrektor Hotelu/Hotel General Manager
PSYCHOLOGIA SPRZEDAŻY – zwiększanie obrotów w restauracji i barze
Nowoczesny Marketing Hotelu zwiększanie sprzedaży i rozpoznawalności marki
Pokojowa – profesjonalna obsługa służby pięter
Profesjonalny Recepcjonista wizytówka hotelu
–
Kucharz / Szef kuchni / Cukiernik
Warsztaty “Mikołajkowe Gotowanie”
Kurs cukierniczy I stopnia
Kurs cukierniczy II stopnia
Warsztaty carvingu
Kurs dla kucharzy (menu I)
Kurs dla kucharzy (menu II)
Kurs Szef Kuchni
Kuchnia molekularna
Szkoły / Urzędy
–
Barman / Barista / Sommelier / Kelner
Kurs baristyczny I stopnia
Kurs baristyczny II stopnia
Kurs barmański I stopnia
Kurs barmański I stopnia (weekendowy)
Kurs barmański II stopnia Manager baru
Kurs dobór wina do potraw – łączenie smaków
Kurs flair
Kurs kelnerski I stopnia
Kurs kelnerski II stopnia Manager sali
Kurs kelnerski – Ekstra serwis poziom mistrzowski
Kurs sommelierski
Warsztaty whisky
Otwieranie obiektów
–
Warsztaty tematyczne
Marketing w sieci dla gastronomii
Szkolenie HACCP
Warsztaty carvingu
Kuchnia molekularna
Warsztaty whisky
New Cocktail Design
Warsztat domowych metod parzenia kawy
Kuchnia azjatycka
Warsztaty “zrób to sam” Wędliny/ Kiszonki/ Puszki/ Marynaty
Savoir-Vivre / Dekoracje / Florystyka
Kurs florystyczny I stopnia
Kurs florystyczny II stopnia
Decupage – dekoracje stołów
Kurs savoir-vivre
Szkolenie online
Szkolenia dofinansowane
Praca
O nas
Partnerzy
Referencje
Audyt restauracji, hoteli
Magazyn
Kontakt
Grafik szkoleń
Promocje
0
was successfully added to your cart.
Koszyk
Press enter to begin your search
Nadchodzące szkolenia
08
Marzec
Sztuka barmańska – profesjonalny barman SZKOLENIE ONLINE
8 marca 2021
49.00
zł
45.00
zł
Dostępne miejsca
Barman-Barista-Sommelier-Kelner
,
Kursy i szkolenia
,
ONLINE
Zapisz się
09 - 11
Marzec
Szkolenie HACCP
9 marca 2021
11 marca 2021
490.00
zł
Dostępne miejsca
Kursy i szkolenia
,
Manager-Zarządzanie-Inwestor
,
Warsztaty-tematyczne
Zapisz się
10 - 17
Marzec
Kurs Barmański II stopnia – Manager Baru
10 marca 2021
17 marca 2021
1,720.00
zł
1,500.00
zł
Dostępne miejsca
Barman-Barista-Sommelier-Kelner
,
Kursy i szkolenia
,
Manager-Zarządzanie-Inwestor
Zapisz się
10 - 11
Marzec
Pokojowa – profesjonalna obsługa służby pięter
10 marca 2021
11 marca 2021
1,230.00
zł
Dostępne miejsca
Kursy i szkolenia
,
Pokojowa-obsługa-służby-pięter
Zapisz się
10
Marzec
Sztuka serwisu SZKOLENIE ONLINE
10 marca 2021
49.00
zł
40.00
zł
Dostępne miejsca
Barman-Barista-Sommelier-Kelner
,
Kursy i szkolenia
,
ONLINE
Zapisz się
10
Marzec
Sztuka barmańska – profesjonalny barman SZKOLENIE ONLINE
10 marca 2021
89.00
zł
69.00
zł
Dostępne miejsca
Barman-Barista-Sommelier-Kelner
,
Kursy i szkolenia
,
ONLINE
Zapisz się
11
Marzec
Warsztaty carvingu
11 marca 2021
490.00
zł
450.00
zł
Dostępne miejsca
Kursy i szkolenia
,
Warsztaty-tematyczne
Zapisz się
11 - 13
Marzec
Profesjonalny Recepcjonista wizytówka hotelu
11 marca 2021
13 marca 2021
1,290.00
zł
Dostępne miejsca
Hotel-Restauracja
,
Kursy i szkolenia
Zapisz się
11
Marzec
Kuchnia molekularna
11 marca 2021
Zapis na listę rezerwową -
Kursy i szkolenia
,
Warsztaty-tematyczne
Zapisz się
11
Marzec
Zakochaj się w winie SZKOLENIE ONLINE
11 marca 2021
49.00
zł
40.00
zł
Dostępne miejsca
Barman-Barista-Sommelier-Kelner
,
Kursy i szkolenia
,
ONLINE
Zapisz się
Grafik
Kursy dostępne wkrótce
Months
1 marca, 2021
1 kwietnia, 2021
1 maja, 2021
1 czerwca, 2021
1 lipca, 2021
1 sierpnia, 2021
1 września, 2021
1 października, 2021
1 listopada, 2021
1 grudnia, 2021
1 stycznia, 2022
1 lutego, 2022
All Categories
Bez kategorii
Barman-Barista-Sommelier-Kelner
Gadżety
Hotel-Restauracja
Kucharz-Szef_Kuchni-Cukiernik
Kursy i szkolenia
Manager-Zarządzanie-Inwestor
Marketing
ONLINE
Otwieranie-obiektów
Pokojowa-obsługa-służby-pięter
Savoir_vivre-Dekoracje-Florystyka
Szkoły-Urzędy
Warsztaty i szkolenia OnLine
Warsztaty wędliny
Warsztaty-tematyczne
Filtruj: Szkolenie
Decupage - dekoracje stołów
Dyrektor Hotelu/Hotel General Manager
Hotel General Manager
Kuchnia azjatycka
kuchnia molekularna
Kurs baristyczny I stopnia
Kurs baristyczny II stopnia
Kurs barmański I stopnia
kurs barmański I stopnia (weekendowy)
Kurs Barmański II stopnia Manager Baru
Kurs cukierniczy I stopnia
Kurs cukierniczy II stopnia
Kurs dla kucharzy
Kurs dla kucharzy II stopnia
Kurs dobór wina do potraw - łączenie smaków
Kurs Flair
Kurs florystyczny I stopnia
Kurs florystyczny II stopnia
Kurs kelnerski - Ekstra serwis poziom mistrzowski
Kurs kelnerski I stopnia
Kurs Kelnerski II go stopnia Manager Sali
Kurs Manager Gastronomii
Kurs Manager Hotelu
Kurs Restaurator Inwestor Gastronomii
Kurs Savoir-Vivre
Kurs sommelierski
Kurs Szef Kuchni
Kurs whisky i brandy
Marketing w sieci dla gastronomii
mikołajkowe gotowanie
NEW COCKTAILS DESIGN
NEW COCKTAILS DESING
Nowoczesne dekoracje drinków
Nowoczesny Marketing Hotelu zwiększanie sprzedaży i rozpoznawalności marki
Pokojowa - profesjonalna obsługa służby pięter
Pokojowa obsługa służby pięter
Profesjonalny Recepcjonista - wizytówka hotelu
PSYCHOLOGIA SPRZEDAŻY - zwiększanie obrotów w restauracji i barze
Standaryzacja obsługi w restauracji i barze
Szkolenie HACCP
warsztat domowych metod parzenia kawy
warsztaty "Mikołajkowe Gotowanie"
Warsztaty carvingu
Warsztaty dekoracji stołu
Warsztaty i szkolenia OnLine
Warsztaty Whisky
warsztaty-wedliny
Kursy i szkolenia
–
Manager Gastronomii, Baru / Szef kuchni / Inwestor / HACCP
Kurs manager gastronomii
Kurs barmański II stopnia Manager baru
Kurs Restaurator Inwestor Gastronomii
Kurs kelnerski II stopnia Manager sali
Marketing w sieci dla gastronomii
Szkolenie HACCP
Kurs Szef Kuchni
Otwieranie obiektów
Hotel / Restauracja
Standaryzacja obsługi w restauracji i hotelu
Dyrektor Hotelu/Hotel General Manager
PSYCHOLOGIA SPRZEDAŻY – zwiększanie obrotów w restauracji i barze
Nowoczesny Marketing Hotelu zwiększanie sprzedaży i rozpoznawalności marki
Pokojowa – profesjonalna obsługa służby pięter
Profesjonalny Recepcjonista wizytówka hotelu
–
Kucharz / Szef kuchni / Cukiernik
Warsztaty “Mikołajkowe Gotowanie”
Kurs cukierniczy I stopnia
Kurs cukierniczy II stopnia
Warsztaty carvingu
Kurs dla kucharzy (menu I)
Kurs dla kucharzy (menu II)
Kurs Szef Kuchni
Kuchnia molekularna
Szkoły / Urzędy
–
Barman / Barista / Sommelier / Kelner
Kurs baristyczny I stopnia
Kurs baristyczny II stopnia
Kurs barmański I stopnia
Kurs barmański I stopnia (weekendowy)
Kurs barmański II stopnia Manager baru
Kurs dobór wina do potraw – łączenie smaków
Kurs flair
Kurs kelnerski I stopnia
Kurs kelnerski II stopnia Manager sali
Kurs kelnerski – Ekstra serwis poziom mistrzowski
Kurs sommelierski
Warsztaty whisky
Otwieranie obiektów
–
Warsztaty tematyczne
Marketing w sieci dla gastronomii
Szkolenie HACCP
Warsztaty carvingu
Kuchnia molekularna
Warsztaty whisky
New Cocktail Design
Warsztat domowych metod parzenia kawy
Kuchnia azjatycka
Warsztaty “zrób to sam” Wędliny/ Kiszonki/ Puszki/ Marynaty
Savoir-Vivre / Dekoracje / Florystyka
Kurs florystyczny I stopnia
Kurs florystyczny II stopnia
Decupage – dekoracje stołów
Kurs savoir-vivre
Szkolenie online
Szkolenia dofinansowane
Praca
O nas
Partnerzy
Referencje
Audyt restauracji, hoteli
Magazyn
Kontakt
Grafik szkoleń
Promocje
×