Kurs kuchni azjatyckiej

Jednodniowy warsztat – kuchnia azjatycka jest przeznaczony dla wszystkich pasjonatów gotowania.

Warsztat składa się z ćwiczeń praktycznych.

Zajęcia odbywają się w profesjonalnej sali szkoleniowej.

Po ukończeniu warsztatu słuchacze otrzymują dwa certyfikaty potwierdzające udział w zajęciach /w języku polskim i angielskim/ – bez dodatkowych opłat za tłumaczenie.

Szkolenie – kuchnia azjatycka

Przepisy są obszerne i napisane z taką jasnością, omawiając listę składników, takich jak ilość, substytut składnika, przechowywanie i oczywiście ich dostępność.

Grafik szkoleń

Wybierz i zarezerwuj szkolenie

Po ukończeniu kursu i zdaniu egzaminu końcowego otrzymują Państwo dwa ZAŚWIADCZENIA KSR rozpoznawalne na terenie całego kraju jak również za granicą potwierdzające udział w kursie Manager Gastronomii w języku polskim i angielskim, honorowane na terenie całej UE oraz dwa pamiątkowe certyfikaty w języku polskim i angielskim.

W trakcie kursu odpowiadamy na wszelkie zadane przez Państwa pytania, jak również możemy zorganizować dodatkowe spotkanie ze specjalistą z danej dziedziny bez ponoszenia kosztów. Prosimy o zgłaszanie istotnych dla Państwa zagadnień przed kursem, co ułatwi organizację zajęć.

Program szkolenia “Kuchnia azjatycka”

Pre-test

  1. Zarys historii kuchni chińskiej i wietnamskiej
  2. Nauka siekania warzyw w stylu azjatyckim – drobne kawałki
  3. Praca na WOKu – krótki czas smażenia i wysoka temperatura
  4. Dania z wołowiny, drobiu, cielęciny
  5. Dania podawane na gorących półmiskach
  6. Klasyczne sajgonki mięsne i warzywne
  7. Klasyczne sosy /słodko kwaśny, ostrygowy, pikantny/
  8. Zupy wschodnie oparte o bulion m.in. Won Ton
  9. Desery azjatyckie

Post-test

Kup szkolenie online:

01 - 03Grudzień

Szkolenie HACCP

1 grudnia 20203 grudnia 2020 490.00 Dostępne miejsca Kursy i szkolenia, Manager-Zarządzanie-Inwestor, Warsztaty-tematyczne
Zapisz się
08 - 10Grudzień

Szkolenie HACCP

8 grudnia 202010 grudnia 2020 490.00 Dostępne miejsca Kursy i szkolenia, Manager-Zarządzanie-Inwestor, Warsztaty-tematyczne
Zapisz się
15 - 17Grudzień

Szkolenie HACCP

15 grudnia 202017 grudnia 2020 490.00 Dostępne miejsca Kursy i szkolenia, Manager-Zarządzanie-Inwestor, Warsztaty-tematyczne
Zapisz się
22 - 24Grudzień

Szkolenie HACCP

22 grudnia 202024 grudnia 2020 490.00 Dostępne miejsca Kursy i szkolenia, Manager-Zarządzanie-Inwestor, Warsztaty-tematyczne
Zapisz się
29 - 31Grudzień

Szkolenie HACCP

29 grudnia 202031 grudnia 2020 490.00 Dostępne miejsca Kursy i szkolenia, Manager-Zarządzanie-Inwestor, Warsztaty-tematyczne
Zapisz się
05 - 07Styczeń

Szkolenie HACCP

5 stycznia 20217 stycznia 2021 490.00 Dostępne miejsca Kursy i szkolenia, Manager-Zarządzanie-Inwestor, Warsztaty-tematyczne
Zapisz się
12 - 14Styczeń

Szkolenie HACCP

12 stycznia 202114 stycznia 2021 490.00 Dostępne miejsca Kursy i szkolenia, Manager-Zarządzanie-Inwestor, Warsztaty-tematyczne
Zapisz się
19 - 21Styczeń

Szkolenie HACCP

19 stycznia 202121 stycznia 2021 490.00 Dostępne miejsca Kursy i szkolenia, Manager-Zarządzanie-Inwestor, Warsztaty-tematyczne
Zapisz się
26 - 28Styczeń

Szkolenie HACCP

26 stycznia 202128 stycznia 2021 490.00 Dostępne miejsca Kursy i szkolenia, Manager-Zarządzanie-Inwestor, Warsztaty-tematyczne
Zapisz się
02 - 04Luty

Szkolenie HACCP

2 lutego 20214 lutego 2021 490.00 Dostępne miejsca Kursy i szkolenia, Manager-Zarządzanie-Inwestor, Warsztaty-tematyczne
Zapisz się

Ilość godzin szkoleniowych: 8 / 1 dni
Zajęcia odbywają się w godzinach: 9:00-16:15
Zapewniamy catering w postaci kawy, herbaty oraz słodkiej przekąski
Zapewniamy lunch w trakcie kursu

Metody nauki

ćwiczenia praktyczne, praca odtwórcza tzn. instruktor pokazuje jak należy wykonać daną czynność, a uczestnicy powtarzają.

Wymagania dotyczące udziału w kursie

Ukończone 16 lat, wykształcenie minimum średnie.

Cele kształcenia

Absolwent szkolenia będzie potrafił siekać warzywa w stylu azjatyckim oraz pracować na WOKu. Pozna między innymi dania z wołowiny czy cięlęciny. Będzie potrafił przygotować desery azjatyckie.

Efekty uczenia się

Absolwent szkolenia potrafi siekać warzywa w stylu azjatyckim oraz pracować na WOKu. Zna między innymi dania z wołowiny czy cięlęciny. Potrafi przygotować desery azjatyckie.

Aktualne zapisy na szkolenie “kuchnia azjatycka”

Terminy kursów

Chcesz zamieścić tu swój kurs jako firma szkoleniowa?

Oferty pracy w gastronomii

Podniosłeś kwalifikacje, chcesz się dalej rozwijać, szukasz nowego miejsca? Sprawdź aktualne oferty pracy.

Kursy "kuchnia azjatycka" organizujemy również w Twojej okolicy.

Szkolenie kuchnia azjatycka Białystok

Szkolenie kuchnia azjatycka Bydgoszcz

Szkolenie kuchnia azjatycka Gdańsk

Szkolenie kuchnia azjatycka Gorzów Wielkopolski

Szkolenie kuchnia azjatycka Katowice

Szkolenie kuchnia azjatycka Zielona Góra

Szkolenie kuchnia azjatycka Toruń

Szkolenie kuchnia azjatycka Kielce

Szkolenie kuchnia azjatycka Kraków

Szkolenie kuchnia azjatycka Lublin

Szkolenie kuchnia azjatycka Łódź

Szkolenie kuchnia azjatycka Olsztyn

Szkolenie kuchnia azjatycka Warszawa

Szkolenie kuchnia azjatycka Opole

Szkolenie kuchnia azjatycka Poznań

Szkolenie kuchnia azjatycka Białystok

Szkolenie kuchnia azjatycka Rzeszów

Szkolenie kuchnia azjatycka Szczecin

Szkolenie kuchnia azjatycka Wrocław