To szkolenie już się odbyło
Promocja!

Kuchnia azjatycka

Rozpoczęcie:
15 marca 2020 09:00
Zakończenie:
15 marca 2020 16:15

590.00 550.00

Produkt dostępny na zamówienie

Plan i szczegóły szkolenia:

Wszelkie niezbędne produkty – bez ograniczeń.

Zajęcia odbywają się w godzinach: 09:00-16:15

Ilość godzin szkoleniowych: 8/1 dzień

Prowadzący m.in. 

 

Program

Pre-test

  1. Zarys historii kuchni chińskiej i wietnamskiej
  2. Nauka siekania warzyw w stylu azjatyckim – drobne kawałki
  3. Praca na WOKu – krótki czas smażenia i wysoka temperatura
  4. Dania z wołowiny, drobiu, cielęciny
  5. Dania podawane na gorących półmiskach
  6. Klasyczne sajgonki mięsne i warzywne
  7. Klasyczne sosy /słodko kwaśny, ostrygowy, pikantny/
  8. Zupy wschodnie oparte o bulion m.in. Won Ton
  9. Desery azjatyckie

Post-test

Plan i szczegóły szkolenia:

Jednodniowy warsztat – kuchnia azjatycka jest przeznaczony dla wszystkich pasjonatów gotowania.

Warsztat składa się z ćwiczeń praktycznych.

Zajęcia odbywają się w profesjonalnej sali szkoleniowej.

Po ukończeniu warsztatu słuchacze otrzymują dwa certyfikaty potwierdzające udział w zajęciach /w języku polskim i angielskim/ – bez dodatkowych opłat za tłumaczenie.

Dodatkowo również kursanci otrzymują Voucher ze zniżką 10% do wykorzystania na dowolny kurs w KSR.

 

Koszt kursu wynosi 590 PLN.

W celu potwierdzenia uczestnictwa w kursie prosimy o wpłatę zadatku w wysokości 240 PLN.

Obowiązuje kolejność zgłoszeń.

Status

To szkolenie już się odbyło

Has Sold

Schedule

zajęcia odbywają się w godzinach: 9:00-16:15

ilość godzin szkoleniowych: 8/1 dzień