Plan i szczegóły szkolenia:
Wszelkie niezbędne produkty – bez ograniczeń.
Zajęcia odbywają się w godzinach: 09:00-16:15
Ilość godzin szkoleniowych: 8/1 dzień
Prowadzący m.in.
Program
Pre-test
- Zarys historii kuchni chińskiej i wietnamskiej
- Nauka siekania warzyw w stylu azjatyckim – drobne kawałki
- Praca na WOKu – krótki czas smażenia i wysoka temperatura
- Dania z wołowiny, drobiu, cielęciny
- Dania podawane na gorących półmiskach
- Klasyczne sajgonki mięsne i warzywne
- Klasyczne sosy /słodko kwaśny, ostrygowy, pikantny/
- Zupy wschodnie oparte o bulion m.in. Won Ton
- Desery azjatyckie
Post-test
Plan i szczegóły szkolenia:
Jednodniowy warsztat – kuchnia azjatycka jest przeznaczony dla wszystkich pasjonatów gotowania.
Warsztat składa się z ćwiczeń praktycznych.
Zajęcia odbywają się w profesjonalnej sali szkoleniowej.
Po ukończeniu warsztatu słuchacze otrzymują dwa certyfikaty potwierdzające udział w zajęciach /w języku polskim i angielskim/ – bez dodatkowych opłat za tłumaczenie.
Dodatkowo również kursanci otrzymują Voucher ze zniżką 10% do wykorzystania na dowolny kurs w KSR.
Koszt kursu wynosi 590 PLN.
W celu potwierdzenia uczestnictwa w kursie prosimy o wpłatę zadatku w wysokości 240 PLN.
Obowiązuje kolejność zgłoszeń.