To szkolenie już się odbyło

Kuchnia azjatycka

Rozpoczęcie:
22 grudnia 2019 09:00
Zakończenie:
22 grudnia 2019 16:15
Miejsce szkolenia:
Gdyńska 31, Kraków, Polska   Zobacz na mapie:
Telefon
12 269 38 23

590.00

Plan i szczegóły szkolenia:

 

Wszelkie niezbędne produkty – bez ograniczeń.

Zajęcia odbywają się w godzinach: 09:00-16:15

Ilość godzin szkoleniowych: 8/1 dzień

Prowadzący m.in. 

 

Program

Pre-test

  1. Zarys historii kuchni chińskiej i wietnamskiej
  2. Nauka siekania warzyw w stylu azjatyckim – drobne kawałki
  3. Praca na WOKu – krótki czas smażenia i wysoka temperatura
  4. Dania z wołowiny, drobiu, cielęciny
  5. Dania podawane na gorących półmiskach
  6. Klasyczne sajgonki mięsne i warzywne
  7. Klasyczne sosy /słodko kwaśny, ostrygowy, pikantny/
  8. Zupy wschodnie oparte o bulion m.in. Won Ton
  9. Desery azjatyckie

Post-test

Plan i szczegóły szkolenia:

Jednodniowy warsztat – kuchnia azjatycka jest przeznaczony dla wszystkich pasjonatów gotowania.

Warsztat składa się z ćwiczeń praktycznych.

Zajęcia odbywają się w profesjonalnej sali szkoleniowej.

Po ukończeniu warsztatu słuchacze otrzymują dwa certyfikaty potwierdzające udział w zajęciach /w języku polskim i angielskim/ – bez dodatkowych opłat za tłumaczenie.

Dodatkowo również kursanci otrzymują Voucher ze zniżką 10% do wykorzystania na dowolny kurs w Krakowskiej Szkole Restauratorów.

 

Koszt kursu wynosi 590 PLN.

W celu potwierdzenia uczestnictwa w kursie prosimy o wpłatę zadatku w wysokości 240 PLN.

Płatności za szkolenie można dokonać  w wybranej przez siebie formie:

  • Przelewu na rachunek mBank 69 1140 2004 0000 3102 4576 6420,
  • Za pośrednictwem systemu płatności elektronicznych PayU również w formie rat PayU ,
  • Gotówką w biurze Krakowskiej Szkoły Restauratorów przy ul. Gdyńskiej 31 w Krakowie, od poniedziałku do piątku w godzinach: 9:00-16:00.

Obowiązuje kolejność zgłoszeń.

Status

To szkolenie już się odbyło

1 Has Sold

Schedule

zajęcia odbywają się w godzinach: 9:00-16:15

ilość godzin szkoleniowych: 8/1 dzień