To szkolenie już się odbyło

Kuchnia molekularna

Rozpoczęcie:
22 lipca 2018 09:00
Zakończenie:
22 lipca 2018 16:15
Miejsce szkolenia:
Gdyńska 31, Kraków, Polska   Zobacz na mapie:
Telefon
12 269 38 23

Plan i szczegóły szkolenia:

 

Wszelkie niezbędne produkty – bez ograniczeń.

Zajęcia odbywają się w godzinach: 09:00-16:15

Ilość godzin szkoleniowych: 8/1 dzień

Prowadzący m.in. Paweł Wojtyga, Piotr Ślusarz

 

PROGRAM KURSU:

Pre-test

  1. Omówienie produktów i technik używanych w kuchni molekularnej
  2. Różne techniki pracy m.in.: vacum, sous-vide, pianki, żele, syfony, kwiaty jadalne i inne.

Post-test

 

Koszt kursu wynosi 590 PLN.

W celu potwierdzenia uczestnictwa w kursie prosimy o wpłatę zadatku w wysokości 240 PLN.

Płatności za szkolenie można dokonać  w wybranej przez siebie formie:

  • Przelewu na rachunek mBank 69 1140 2004 0000 3102 4576 6420,
  • Za pośrednictwem systemu płatności elektronicznych PayU również w formie rat PayU ,
  • Gotówką w biurze Krakowskiej Szkoły Restauratorów przy ul. Gdyńskiej 31 w Krakowie, od poniedziałku do piątku w godzinach: 9:00-16:00.

Obowiązuje kolejność zgłoszeń.

Status

To szkolenie już się odbyło

4 Has Sold

Schedule

zajęcia odbywają się w godzinach: 9:00-16:15

ilość godzin szkoleniowych: 8/1 dzień