To szkolenie już się odbyło

Kurs cukierniczy I stopnia

Rozpoczęcie:
11 listopada 2017 09:00
Zakończenie:
12 listopada 2017 16:15
Miejsce szkolenia:
Gdyńska 31, Kraków, Polska   Zobacz na mapie:
Telefon
12 269 38 23

Plan i szczegóły szkolenia:

 

Zajęcia odbywają się w godzinach: 9:00-16:15

Ilość godzin szkoleniowych: 16

Prowadzący m.in. Michał Cienki, Zbigniew Sonik

 

PROGRAM KURSU:

I Dzień:

Pre-test

  1. Omówienie środków spożywczych oraz spulchniających i ich zastosowanie
  2. Podstawowy sprzęt w cukierni i jego zastosowanie
  3. Ciasta kruche i biszkoptowe
  4. Tarta na słono i słodko
  5. Dekoracje w karmelu i czekoladzie
  6. Czekoladki i praliny

II Dzień:

  1. Torty i ich podział oraz sposoby dekoracji
  2. Podstawowe masy i kremy
  3. Lukier plastyczny, sposoby barwienia
  4. Eleganckie dekoracje z lukru plastycznego
  5. Ciasteczka bankietowe i finger food
  6. Ciasta na zimno
  7. Klasyczne desery i ich nowoczesne dekoracje

Post-test

 

Koszt szkolenia wynosi 790 PLN.

W celu potwierdzenia uczestnictwa w kursie prosimy o wpłatę zadatku w wysokości 150 PLN.

Płatności za szkolenie można dokonać  w wybranej przez siebie formie:

  • Przelewu na rachunek mBank 69 1140 2004 0000 3102 4576 6420,
  • Za pośrednictwem systemu płatności elektronicznych PayU również w formie rat PayU ,
  • Gotówką w biurze Krakowskiej Szkoły Restauratorów przy ul. Gdyńskiej 31 w Krakowie, od poniedziałku do piątku w godzinach: 9:00-16:00.

Obowiązuje kolejność zgłoszeń.

 

Status

To szkolenie już się odbyło

6 Has Sold

Schedule

zajęcia odbywają się w godzinach: 9:00-16:15

ilość godzin szkoleniowych: 16/2dni