To szkolenie już się odbyło

Kurs cukierniczy II stopnia

Rozpoczęcie:
22 marca 2019 09:00
Zakończenie:
24 marca 2019 16:15
Miejsce szkolenia:
Gdyńska 31, Kraków, Polska   Zobacz na mapie:
Telefon
12 269 38 23

1,100.00

Zapis na listę rezerwową

Plan i szczegóły szkolenia:

 

Zajęcia odbywają się w godzinach: 9:00-16:15

Ilość godzin szkoleniowych: 24

Prowadzący m.in. Michał Cienki, Zbigniew Sonik, Dawid Makurat, Iwona Cienki, Sylwia Ładyga

 

PROGRAM KURSU:

Pre-test

  1. Przygotowywanie tortów, wykonywanie dekoracji oraz figurek
  2. Kremy angielskie i ich aromatyzowane zioła, przyprawy niecodzienne
  3. Masa marcepanowa/ticino
  4. Czekolada – zdobienia
  5. Karmel – zdobienia
  6. Ciastka, ciasta i desery bezglutenowe
  7. Pierniki, pierniczki, keksy
  8. Serniki
  9. Tapioka i jej zastosowanie
  10. Ziemie piaski kruszonki chrunche
  11. Różne smaki ciasta cygaretkowego
  12. Słone i słodkie makaroniki
  13. Creme brulle w różnych odsłonach
  14. Desery molekularne
  15. Granity sorbety
  16. Niecodzienne lody

Post-test

 

Koszt szkolenia wynosi 1100 PLN.

W celu potwierdzenia uczestnictwa w kursie prosimy o wpłatę zadatku w wysokości 300 PLN.

Płatności za szkolenie można dokonać  w wybranej przez siebie formie:

  • Przelewu na rachunek mBank 69 1140 2004 0000 3102 4576 6420,
  • Za pośrednictwem systemu płatności elektronicznych PayU również w formie rat PayU ,
  • Gotówką w biurze Krakowskiej Szkoły Restauratorów przy ul. Gdyńskiej 31 w Krakowie, od poniedziałku do piątku w godzinach: 9:00-16:00.

Obowiązuje kolejność zgłoszeń.

Status

Zapis na listę rezerwową - skontaktuj się z nami

9 Has Sold

Schedule

zajęcia odbywają się w godzinach: 9:00-16:15

ilość godzin szkoleniowych: 24/3dni