To szkolenie już się odbyło

Kurs Restaurator – Inwestor Gastronomii

Rozpoczęcie:
21 września 2020 09:00
Zakończenie:
25 września 2020 16:15

4,500.00









Produkt dostępny na zamówienie

Plan i szczegóły szkolenia:

Ilość godzin szkoleniowych: 24 / 3 dni
Zajęcia odbywają się w godzinach: 9:00-16:15

  • Zapewniamy catering w postaci kawy, herbaty oraz słodkiej przekąski
  • Zapewniamy lunch w trakcie kursu
PROGRAM KURSU:

  1. Wymogi prawne dla lokali gastronomicznych – jakich obiektów szukać
  2. Pomysł na biznes – targetowanie klientów, oferta dostosowana do konkretnej grupy odbiorców
  3. Wybór miejsca na biznes – co decyduje o sukcesie
  4. Organizacja pracy kuchni, sali i baru
  5. Profesjonalne przygotowanie karty menu
  6. Przygotowanie i analiza food cost
  7. Wstępne budżetowanie inwestycji – teoretyczne określenie poziomu obrotów i zysków obiektu
  8. Czynności związane z odbiorem obiektu – Inspektorat Sanitarny, Nadzór Budowlany, Konserwator Zabytków
  9. Sprzęty ciężkie, kuchnia, sala i bar gdzie i co kupić
  10. Sprzęty drobne, kuchnia sala i bar – gdzie, co kupić
  11. Poszukiwanie pracowników – jak to zrobić w dobie braku personelu

 

Koszt kursu wynosi 4500 PLN za osobę.

PROMOCJA: udział dwóch osób w cenie jednej.

W celu potwierdzenia uczestnictwa w kursie prosimy o wpłatę zadatku w wysokości 500 PLN.

Obowiązuje kolejność zgłoszeń.







Status

To szkolenie już się odbyło

Has Sold

Schedule

zajęcia odbywają się w godzinach: 9:00-16:35

ilość godzin szkoleniowych: 24/3 dni