To szkolenie już się odbyło

Kurs Restaurator – Inwestor Gastronomii

Rozpoczęcie:
25 listopada 2019 09:00
Zakończenie:
27 listopada 2019 16:15
Miejsce szkolenia:
Gdyńska 31, Kraków, Polska   Zobacz na mapie:
Telefon
12 269 38 23

4,500.00

Plan i szczegóły szkolenia:

 

Ilość godzin szkoleniowych: 24 / 3 dni

Zajęcia odbywają się w godzinach: 9:00-16:15

  • Zapewniamy catering w postaci kawy, herbaty oraz słodkiej przekąski
  • Zapewniamy lunch w trakcie kursu

Prowadzący: Szymon Kohut

 

PROGRAM KURSU:

  1. Wymogi prawne dla lokali gastronomicznych – jakich obiektów szukać
  2. Pomysł na biznes – targetowanie klientów, oferta dostosowana do konkretnej grupy odbiorców
  3. Wybór miejsca na biznes – co decyduje o sukcesie
  4. Organizacja pracy kuchni, sali i baru
  5. Profesjonalne przygotowanie karty menu
  6. Przygotowanie i analiza food cost
  7. Wstępne budżetowanie inwestycji – teoretyczne określenie poziomu obrotów i zysków obiektu
  8. Czynności związane z odbiorem obiektu – Inspektorat Sanitarny, Nadzór Budowlany, Konserwator Zabytków
  9. Sprzęty ciężkie, kuchnia, sala i bar gdzie i co kupić
  10. Sprzęty drobne, kuchnia sala i bar – gdzie, co kupić
  11. Poszukiwanie pracowników – jak to zrobić w dobie braku personelu

 

Koszt kursu wynosi 4500 PLN za osobę.

W celu potwierdzenia uczestnictwa w kursie prosimy o wpłatę zadatku w wysokości 500 PLN.

Płatności za szkolenie można dokonać  w wybranej przez siebie formie:

  • Przelewu na rachunek mBank 69 1140 2004 0000 3102 4576 6420,
  • Za pośrednictwem systemu płatności elektronicznych PayU również w formie rat PayU ,
  • Gotówką w biurze Krakowskiej Szkoły Restauratorów przy ul. Gdyńskiej 31 w Krakowie, od poniedziałku do piątku w godzinach: 9:00-16:00.

Obowiązuje kolejność zgłoszeń.

Status

To szkolenie już się odbyło

2 Has Sold

Schedule

zajęcia odbywają się w godzinach: 9:00-16:35

ilość godzin szkoleniowych: 24/3 dni