Plan i szczegóły szkolenia:
Ilość godzin szkoleniowych: 24 / 3 dni
Zajęcia odbywają się w godzinach: 9:00-16:15
- Zapewniamy catering w postaci kawy, herbaty oraz słodkiej przekąski
- Zapewniamy lunch w trakcie kursu
- Wymogi prawne dla lokali gastronomicznych – jakich obiektów szukać
- Pomysł na biznes – targetowanie klientów, oferta dostosowana do konkretnej grupy odbiorców
- Wybór miejsca na biznes – co decyduje o sukcesie
- Organizacja pracy kuchni, sali i baru
- Profesjonalne przygotowanie karty menu
- Przygotowanie i analiza food cost
- Wstępne budżetowanie inwestycji – teoretyczne określenie poziomu obrotów i zysków obiektu
- Czynności związane z odbiorem obiektu – Inspektorat Sanitarny, Nadzór Budowlany, Konserwator Zabytków
- Sprzęty ciężkie, kuchnia, sala i bar gdzie i co kupić
- Sprzęty drobne, kuchnia sala i bar – gdzie, co kupić
- Poszukiwanie pracowników – jak to zrobić w dobie braku personelu
Koszt kursu wynosi 4500 PLN za osobę.
PROMOCJA: udział dwóch osób w cenie jednej.
W celu potwierdzenia uczestnictwa w kursie prosimy o wpłatę zadatku w wysokości 500 PLN.
Obowiązuje kolejność zgłoszeń.