To szkolenie już się odbyło

Warsztaty whisky

Rozpoczęcie:
26 października 2019 09:00
Zakończenie:
26 października 2019 16:15
Miejsce szkolenia:
Gdyńska 31, Kraków, Polska   Zobacz na mapie:
Telefon
12 269 38 23

369.00

Plan i szczegóły szkolenia:

Ilość godzin szkoleniowych: 8/1 dni

Zajęcia odbywają się w godzinach: 9:00-17:00

Prowadzący m.in.: Szymon Kohut

 

PROGRAM WARSZTATU:

  1. Historia i pochodzenie whisky.
  2. Państwa i regiony produkcji.
  3. Składniki używane w produkcji whisky i ich charakterystyka.
  4. Destylacja.
  5. Podział, rodzaje trunku, czym różni się single malt od blended i straight whysky.
  6. Degustacja whisky szkockiej, irlandzkiej, U.S.A., Kanada i Japonia (Dokładne marki degustacji zostaną przedstawione podczas spotkania).

 

Koszt warsztatu wynosi 369 PLN.

Płatności za szkolenie można dokonać  w wybranej przez siebie formie:

  • Przelewu na rachunek mBank 69 1140 2004 0000 3102 4576 6420,
  • Za pośrednictwem systemu płatności elektronicznych PayU,
  • Gotówką w biurze Krakowskiej Szkoły Restauratorów przy ul. Gdyńskiej 31 w Krakowie, od poniedziałku do piątku w godzinach: 9:00-16:00.

Obowiązuje kolejność zgłoszeń.

Status

To szkolenie już się odbyło

3 Has Sold

Schedule

zajęcia odbywają się w godzinach: 9:00-16:15

ilość godzin szkoleniowych: 16/2dni