Szkolenie HACCP

Rozpoczęcie:
26 kwietnia 2022 09:00
Zakończenie:
28 kwietnia 2022 16:15

490.00









Produkt dostępny na zamówienie

Plan i szczegóły szkolenia:

Zajęcia odbywają się w godzinach: 09:00-16:15
Ilość godzin szkoleniowych: 8/1 dzień

PROGRAM SZKOLENIA:

Pre-test

  1. Prawidłowość działań związanych z wdrażaniem zasad systemu HACCP.
  2. Dokumentacja dotycząca realizacji wewnętrznych systemów kontroli.
  3. Przestrzeganie zasad dobrej praktyki higienicznej GHP i dobrej praktyki produkcyjnej GMP.
  4. Ocena prawidłowości i aktualności opisów produktów, schematów technologicznych.
  5. Warunki i sposób wprowadzania żywności do obrotu w tym przechowywanie i transport.
  6. Analiza zagrożeń z uwzględnieniem zagrożeń biologicznych, w tym mikrobiologicznych, fizycznych i chemicznych oraz metod ich kontroli.
  7. Sposób identyfikacji krytycznych punktów kontroli.
  8. Ocena poprawności przyjętego sposobu monitorowania parametrów.
  9. Ocena planu systemu HACCP i poprawności dokumentacji operacyjnej.
  10. Sposób weryfikacji i aktualizacji systemu HACCP audyt systemu – rola audytu wewnętrznego, prawa i obowiązki audytorów wewnętrznych.
    Post-test

Koszt szkolenia wynosi 490 PLN.
Obowiązuje kolejność zgłoszeń.







Status

Dostępne miejsca

Has Sold