To szkolenie już się odbyło

Szkolenie HACCP

Rozpoczęcie:
16 marca 2019 09:00
Zakończenie:
16 marca 2019 16:15

490.00

Plan i szczegóły szkolenia:

Zajęcia odbywają się w godzinach: 09:00-16:15

Ilość godzin szkoleniowych: 8/1 dzień

Prowadzący m.in. Agnieszka Fausek-Kaczanowska

 

PROGRAM SZKOLENIA:

Pre-test

  1. Prawidłowość działań związanych z wdrażaniem zasad systemu HACCP.
  2. Dokumentacja dotycząca realizacji wewnętrznych systemów kontroli.
  3. Przestrzeganie zasad dobrej praktyki higienicznej GHP i dobrej praktyki produkcyjnej GMP.
  4. Ocena prawidłowości i aktualności opisów produktów, schematów technologicznych.
  5. Warunki i sposób wprowadzania żywności do obrotu w tym przechowywanie i transport.
  6. Analiza zagrożeń z uwzględnieniem zagrożeń biologicznych, w tym mikrobiologicznych, fizycznych i chemicznych oraz metod ich kontroli.
  7. Sposób identyfikacji krytycznych punktów kontroli.
  8. Ocena poprawności przyjętego sposobu monitorowania parametrów.
  9. Ocena planu systemu HACCP i poprawności dokumentacji operacyjnej.
  10. Sposób weryfikacji i aktualizacji systemu HACCP audyt systemu – rola audytu wewnętrznego, prawa i obowiązki audytorów wewnętrznych.
    Post-test

 

Koszt szkolenia wynosi 490 PLN.

W celu potwierdzenia uczestnictwa w kursie prosimy o wpłatę zadatku w wysokości 150 PLN.

Płatności za szkolenie można dokonać  w wybranej przez siebie formie:

  • Przelewu na rachunek mBank 69 1140 2004 0000 3102 4576 6420,
  • Za pośrednictwem systemu płatności elektronicznych PayU również w formie rat PayU ,
  • Gotówką w biurze Krakowskiej Szkoły Restauratorów przy ul. Gdyńskiej 31 w Krakowie, od poniedziałku do piątku w godzinach: 9:00-16:00.

Obowiązuje kolejność zgłoszeń.

Status

To szkolenie już się odbyło

1 Has Sold