To szkolenie już się odbyło

Warsztat domowych metod parzenia kawy

Rozpoczęcie:
28 kwietnia 2018 09:00
Zakończenie:
28 kwietnia 2018 16:15
Miejsce szkolenia:
Gdyńska 31, Kraków, Polska   Zobacz na mapie:
Telefon
12 269 38 23

Plan i szczegóły szkolenia:

Ilość wykonanych kaw – bez ograniczeń

Mleko i kawa oraz wszelkie niezbędne produkty – bez ograniczeń

Ilość godzin szkoleniowych: 8 / 1 dzień

Zajęcia odbywają się w godzinach: 9:00-16:15

Prowadzący m.in. Kamil Utzig

 

PROGRAM KURSU:

Pre-test

  1. Czym jest kawa i jak wybrać dobrą (różnice między kawami jednorodnymi, blendami z palarni rzemieślniczych i kawami komercyjnymi )
  2. Przegląd alternatywnych metod parzenia oraz jak ich używać ( Drip/V60 , Chemex, Aeropress, Syphon, French Press )
  3. Jak wybrać akcesoria dla siebie
  4. Degustacja kilku rodzajów kaw, przygotowanych za pomocą różnych urządzeń

Post-test

 

Koszt kursu wynosi 490 PLN.

W celu potwierdzenia uczestnictwa w kursie prosimy o wpłatę zadatku w wysokości 190 PLN.

Płatności za szkolenie można dokonać  w wybranej przez siebie formie:

  • Przelewu na rachunek mBank 69 1140 2004 0000 3102 4576 6420,
  • Za pośrednictwem systemu płatności elektronicznych PayU również w formie rat PayU ,
  • Gotówką w biurze Krakowskiej Szkoły Restauratorów przy ul. Gdyńskiej 31 w Krakowie, od poniedziałku do piątku w godzinach: 9:00-16:00.

Obowiązuje kolejność zgłoszeń.

Status

To szkolenie już się odbyło

1 Has Sold