Plan i szczegóły szkolenia:
Ilość godzin szkoleniowych: 3
Zajęcia odbywają się w godzinach: 12:00-15:00
PROGRAM SZKOLENIA:
- Konfitowane udko z kaczki/purée buraczano-chrzanowe/wędzona śliwka w pyzie/sos żurawinowy z rozmarynem
- Filet z kaczki sous vide/purée gruszkowo-pietruszkowe/racuchy gruszkowye/ kacze demi-glace
- Bulion z pieczonej kaczki
- Pierożki z kaczki i gruszki
- Olej estragonowy
- Warzywa julliene
Każda osoba uczestnicząca w szkoleniu OnLine, otrzyma Cetryfikat Partnera KSR w języku polskim i angielskim. Certyfikat zostanie wysłany pocztą za pobraniem na wskazany adres.
Trzy godziny szkolenia, podzielone są na trzy godziny lekcyjne po 45 minut. Trzy 15 minutowe przerwy będą poświęcone na zadawanie pytań i udzielenie odpowiedzi uczestnikom szkolenia.
W celu przeprowadzenia prawidłowego szkolenia, prosimy o przygotowanie niezbędnych narzędzi do pracy.