Plan i szczegóły szkolenia:
Ilość godzin szkoleniowych: 3
Zajęcia odbywają się w godzinach: 16:00-19:00
PROGRAM:
- Charakterystyka szczepów (białe i czerwone).
- Stary Świat kontra Nowy Świat – podobieństwa i różnice.
- Jak czytać etykietę wina?
- Podawanie i otwieranie wina (temp. podawania).
- Dobieranie win do potraw.
- Przechowywanie win.
- Gdzie kupować wino?
Każda osoba uczestnicząca w szkoleniu OnLine, otrzyma Cetryfikat Partnera KSR w języku polskim i angielskim. Certyfikat zostanie wysłany pocztą, na wskazany adres.
Trzy godziny szkolenia, podzielane są na trzy godziny lekcyjne po 45 minut. Trzy 15 minutowe przerwy będą poświęcone na zadawanie pytań i udzielenie odpowiedzi uczestnikom szkolenia.
W celu przeprowadzenia prawidłowego szkolenia, prosimy o przygotowanie niezbędnych narzędzi do pracy.