Zwiększanie sprzedaży w restauracji – psychologia sprzedaży

Rozpoczęcie:
6 lipca 2024
Zakończenie:
7 lipca 2024

990.00









Produkt dostępny na zamówienie

Kategoria:

Plan i szczegóły szkolenia:

Program szkolenia PSYCHOLOGIA SPRZEDAŻY – zwiększanie obrotów w restauracji i barze

  • Pre-test
  • cechy kelnera, barmana
  • zakazane zachowania i postawy
  • komunikacja werbalna i niewerbalna z gościem
  • prawidłowy serwis restauracyjny
  • zwroty sprzedażowe
  • techniki sprzedażowe (up-selling, cross-selling)
  • sugestywne opisywanie potraw
  • pytania zamknięte i otwarte, kiedy je stosować
  • scenki rodzajowe z obsługi gościa
  • Post-test

Ilość godzin szkoleniowych: 8/1 dzień
Zajęcia odbywają się w godzinach: 9:00-16:15







Status

Dostępne miejsca

Has Sold