Prężnie rozwijający się rynek usług gastronomicznych wymusza konieczność poszerzenia wiedzy w wielu dziedzinach zarządzania gastronomią, zespołami, planowania nowych rodzajów działalności czy efektywnych metod kontroli. Sprawne prowadzenie firmy w branży gastronomicznej potrzebuje odpowiednich metod oraz narzędzi, którymi można się posłużyć.
Manager baru, gastronomii / Inwestor / Szef kuchnii / HACCP
Kursy zarządzania w gastronomii, które przygotowaliśmy zostały opracowane tak, aby przygotować profesjonalną kadrę kierowniczą, a także inwestorów, którzy dopiero rozpoczynają przygodę ze sztuką restauracyjną.
Nasze kursy – to w pełni autorskie projekty, merytorycznie aktualizowane pod względem stanów prawnych oraz wszelkich nowości branżowych pojawiających się na rynku.
Kup szkolenie online:
Przede wszystkim odpowiednie szkolenia
Istotnie coraz więcej osób w dzisiejszych czasach decyduje się na otworzenie swojej własnej restauracji. Nie powinniśmy zapominać o tym, że jest to bardzo dobre rozwiązanie, ponieważ to dzięki temu możemy w bardzo krótkim czasie zarobić większe pieniądze. Jednak warto mieć odpowiedni pomysł na takie miejsce, jak również odpowiedni personel, który będzie odpowiedzialny w dużej mierze za nasz sukces. Powinniśmy na samym początku wybrać także dobrego managera i go przeszkolić.
Szkolenia HACCP, kelnerskie, barmańskie. Zostań inwestorem gastronomii.
Coraz więcej osób decyduje się właśnie na udział w takich kursach swoich pracowników, ponieważ możemy tam ich wiele rzeczy nauczyć. Powinniśmy pamiętać, że w tym przypadku bardzo ważne jest aby poznać ogólne zasady zarządzania restauracją. Mowa tu nie tylko o dokładnym określeniu obowiązków na danym stanowisku, ale przede wszystkim o dowiedzeniu się, na czym polega rola managera oraz w jaki sposób współpracować z zespołem. Istotna jest także kwestia budowania wizerunku restauracji, na który składa się między innymi współpraca z klientami, jak również z pozostałymi kontrahentami. Nie powinniśmy zapominać także o tym, że w wielu restauracjach to właśnie manager zajmuje się reklamą, która w dzisiejszych czasach jest bardzo ważna.
Grafik szkoleń
Wybierz i zarezerwuj szkolenie
Kurs manager gastronomii
Kurs Barmański II stopnia – Manager Baru
Kurs Restaurator – Inwestor Gastronomii
Kurs Kelnerski II-go stopnia – Manager Sali
Marketing w sieci dla gastronomii
Szkolenie HACCP
Kurs Szef Kuchni
Otwieranie obiektów
Kursy i szkolenia restauracyjno-hotelarskie
W ostatnim czasie rola managera gastronomii stała się bardzo popularna. Coraz więcej osób decyduje się właśnie na pracę na tym stanowisku, jednak wbrew pozorom nie jest ona wcale taka łatwa. Zatem czym powinniśmy się kierować w tym przypadku? W jaki sposób ułatwić sobie pracę w niełatwej branży, jaką jest z pewnością gastronomia?
Zdecydowanie dobry manager gastronomii może przynieść naszej restauracji bardzo duży sukces. Nie powinniśmy zapominać o tym, że przecież bez dobrego zarządcy tak naprawdę poprowadzenie takiego miejsca jest bardzo trudne. To właśnie dobry manager będzie wiedział nie tylko, w jaki sposób skutecznie zarządzać zespołem, ale także dzięki niemu będziemy mieć odpowiednie pole do działania, między innymi podczas negocjacji z różnorodnymi kontrahentami, nie tylko w przypadku zamawiania towaru do restauracji, ale także między innymi podczas negocjacji z innymi osobami, z którymi zamierzamy współpracować. To właśnie dzięki niemu będzie można także zaistnieć na rynku za pomocą odpowiedniej reklamy. Nie możemy zapominać, że jest to osoba, która właśnie buduje naszą markę na całym rynku i nie możemy żałować pieniędzy na to, aby odpowiednio ją przeszkolić.