Kursy i szkolenia

restauracyjne

O nas.

IWONA CIENKI – trener sztuki cukierniczej

Cukiernictwo pochłonęło ją całkowicie już od kilku lat. W swojej pracy stawia na dbałość o każdy detal i ciągły rozwój swoich umiejętności. Uwielbia wszystkie owocowe słodkości, w każdej postaci.

Pracowała m.in. w krakowskich cukierniach Krakowskie Wypieki, Słodki Wierzynek, gdzie odpowiadała za logistykę, kontrolę wydawanego towaru oraz kontakt z dostawcami i klientami. Wiedzę z zakresu pieczenia i przyrządzania deserów, uczyła się od najlepszych m. im. w łódzkiej Akademii Czekolady. Jest samoukiem z ogromną pasją do tego co robi.

Podczas szkoleń w Krakowskiej Szkole Restauratorów stara się przekazać uczestnikom nie tylko wiedzę i umiejętność eksperymentowania ze smakami, ale także kreatywność i zapał do działania. Dba o to, aby nawet najprostsze desery zyskały niezwykłą oprawę.

Kompleksowa obsługa marketingowa i reklamowa

Pomagamy restauracjom i hotelom sprzedawać lepiej. Od audytu przez kompleksową strategię reklamową i promocyjną do zwiększania sprzedaży.