Anna Kaniszewska – Specjalista systemów zarządzania jakością i bezpieczeństwem żywności, Trener umiejętności miękkich w zarządzaniu ludźmi

Absolwentka Uniwersytetu Rolniczego na wydziale Technologii Żywności, Auditor  Wewnętrzny Systemu Zarządzania Bezpieczeństwem Żywności zgodnie z normą PN-EN ISO 19011:2002. Ukończyła również studia podyplomowe „Standardy Unii Europejskiej w Gospodarce Żywnościowej Polski”.

Od wielu lat z sukcesami wdraża w żywieniu zbiorowym systemy gwarantujące jakość i bezpieczeństwo produkowanej i dystrybuowanej żywności.

Posiada bogate doświadczenie w organizowaniu, przeprowadzaniu, nadzorowaniu audytów wewnętrznych w gastronomii, ale również kontrolowaniu dostawców i określania zasad dobrej współpracy.

Jako trener ukierunkowana jest na relacje międzyludzkie i komunikację w zarządzaniu ludźmi – prawidłowe udzielenie informacji zwrotnej, odpowiednie delegowanie zadań, motywowanie pracowników – to elementy wpływające na zadowolenie kadry oraz lojalność względem pracodawcy.

Od 10 lat współpracuje z KSR, a przez 8 lat kompleksowo odpowiadała za zarządzanie jakością i bezpieczeństwem w sieci restauracji North Fish. Pomaga również restauracjom poprzez audyty odkrywać mocne i modyfikować słabe punkty.

W wolnych chwilach podróżuje i odkrywa nie tylko dalekie kraje ale również to co bliskie. Jako Przewodnik po województwie świętokrzyskim wielką radością jest dla niej przekazywanie bogatej wiedzy o tym regionie. Rozwój osobisty to pasja i cel na każdy dzień.

Szybki kontakt




 

Zapraszamy na szkolenia i kursy.

Gwarantujemy dobrą obsługę.

 

Szkolenia i warsztaty

Gwarantujemy dobrą obsługę.