Utalentowany Szef kuchni i cukiernik młodego pokolenia. Pasjonat swojego zawodu. Absolwent Technikum Gastronomicznego w Krakowie oraz szkół policealnych: kucharz, cukiernik, technik żywienia i organizacji usług gastronomicznych.

W trakcie trwania nauki został m.in. laureatem Międzynarodowego Konkursu Szkół Gastronomicznych w Bratysławie.

W trakcie trwania pracy zawodowej ciągle szkoli się, zdobywając nowe umiejętności.

Czynnie bierze udział w konkursach branżowych, m.in. w 2014 roku zdobył 5 miejsce w plebiscycie do nagrody “Kucharz roku” miesięcznika “Kuchnia”, w 2015 roku trafił do TOP 10 na Targach Sweet Expo w Warszawie – MISTRZOSTWA POLSKI W DESERACH TALERZOWYCH.

Od kilku lat pracuje jako Szef kuchni w wielokrotnie nagradzanej Restauracji Amarylis w QUEEN BOUTIQUE HOTEL**** w Krakowie. Główne wyróżnienia:

  • Młody Talent 2017 Gault&Millau Polska
  • Michelin Guide 2016, 2017 – dwa komplety sztućców,
  • Slow Food Polska – rekomendacja,
  • 100 Best Restaurant 2015 – rekomendacja,
  • Smaki Krakowa 2015, kuchnia autorska,
  • Kuchnia na Plus” – wyróżnienie, rekomendacja.

Stale współpracuje z Krakowską Szkołą Restauratorów” w zakresie kursów cukierniczych oraz kursów dla kucharzy.

Szybki kontakt




 

Zapraszamy na szkolenia i kursy.

Gwarantujemy dobrą obsługę.

 

Szkolenia i warsztaty

Gwarantujemy dobrą obsługę.