Kursy i szkolenia

restauracyjne

O nas.

Absolwent dietetyki – Krakowskiej Wyższej Szkoły Promocji Zdrowia.

Z wykształcenia zawodowego :

  • dietetyk,
  • kucharz,
  • technik usług gastronomicznych,
  • instruktor i trener kulturystyki

Praca :

Aktualnie główny zastępca szefa kuchni w Restauracji Amber Room w Warszawie.

Swoje doświadczenie zdobył w znanych, modnych i cenionych restauracjach w Polsce, między innymi:

  • Restauracja Senses – Sous Chef
  • Restauracja Rozbrat 20 – Junior Sous Chef
  • Restauracja Studio Qulinarne – Junior Sous Chef

Doświadczenie zawodowe zdobyte za granicą:

Pod okiem Executive Head Chef Henry Harris – Great Britisch Chef promującego tradycje francuskiego bourgeois – gotowanie z miłości i ofiarności.

Jako pierwszy kucharz z Polski miał możliwość pracy i zdobywania cennego doświadczenia w Restauracji The Waterside Inn w Anglii, która posiada trzy gwiazdki Michelin od 35 lat. Właściciele restauracji bracia Roux wyszkolili takie sławy jak: Pierre Koffmann, Marco Pierre White, Gordon Ramsay, Marcus Wareing.

Restauracja jest uznawana jako The Beatles angielskiej sceny kulinarnej.

Sukcesy zawodowe :

2012 rok – zajęcie pierwszego miejsca w ogólnopolskim konkursie „Czas na gęsinę” w Toruniu.

Dzięki swojemu zaangażowaniu i pracy przyczynił się do otrzymania rekomendacji Michelin i Gault&Millau w wielu restauracjach w Polsce.

Głównie pasjonuje się zdrową żywnością, najlepszej jakości naturalnymi produktami oraz kuchnią francuską, włoską i polską. Po za żywnością interesuje się fotografią.

Kompleksowa obsługa marketingowa i reklamowa

Pomagamy restauracjom i hotelom sprzedawać lepiej. Od audytu przez kompleksową strategię reklamową i promocyjną do zwiększania sprzedaży.