Kursy i szkolenia

restauracyjne

O nas.

SYLWIA ŁADYGA – trener sztuki cukierniczej

Pasjonatka gotowania, a przede wszystkim sztuki cukierniczej.
Prowadzi bloga kulinarnego „Ostra na słodko”, za który zdobyła 2 miejsce w KULINARNY BLOG ROKU 2016.

Brala udział w licznych kursach i szkoleniach, m.in:

  • Szkolenie z Tomaszem Dekerem w Unilever w Warszawie
  • Szkolenie z Szefem Kurtem Schellerem w Akademii Kurta Schellera
  • Warsztaty z kuchni molekularnej w NOBO hotel w Łodzi
  • Warsztaty kuchni skandynawskiej z Michałem Godyniem szefem kuchni Ambasady Szwecji w Electrolux Taste Center
  • Warsztaty z grillowania na Lava Stone
  • Warsztaty fotografii kulinarnej
  • Warsztaty z Sebastianem Olmą, zwycięzcą Top Chef, szefem kuchni w Belvedere w Warszawie

Ponad to brała udział w takich programach jak „Doradca Smaku” oraz „Ewa gotuje”, a w 2016 roku znalazła się w finałowej 14-stce programu MasterChef.
Jest ambasadorem RestaurantWeek oraz marki Electrolux.
Jej przepisy można znaleźć w kilkunastu magazynach kobiecych.

W wolnych chwilach prowadzi kursy kulinarne, warsztaty, jest jurorką na festiwalach (m.in. Małopolski Festiwal Smaku), wspiera akcje charytatywne.

Kompleksowa obsługa marketingowa i reklamowa

Pomagamy restauracjom i hotelom sprzedawać lepiej. Od audytu przez kompleksową strategię reklamową i promocyjną do zwiększania sprzedaży.