Kursy i szkolenia

restauracyjne

O nas.

Tomasz Kordek – hotelarz, restaurator, trener gastronomii oraz sprzedaży sugestywnej.

Absolwent Uniwersytetu Jagiellońskiego w Krakowie.

Jest trenerem wewnętrznym, coachem z wieloletnim, międzynarodowym doświadczeniem w prowadzeniu treningów i doradztwa z zakresu usług cateringowych, sztuki kelnerskiej, sztuki barmańskiej, savoir vivre oraz innych szkoleń związanych z branżą hotelarską.

Posiada doświadczenie związane z obsługą i koordynacją imprez dla koronowanych głów Europy, polityków najwyższego światowego szczebla, ludzi kultury, sztuki czy sportu.

Swoje pierwsze kroki w hotelarstwie i gastronomii w latach 90-tych stawiał w 4 gwiazdkowym Copthorne Hotel w Wielkiej Brytanii, gdzie w przeciągu 2 lat awansował na pozycję Restaurant Supervisor.  Po powrocie do kraju związał się na 4 lata z siecią ACCOR/ORBIS (Novotel Kraków Centrum), a następnie Starwood (Sheraton Kraków Centrum). Zajmował kolejno pozycje Banqet Supervisor, Banqet Manager, Sales Representative, następnie w kolejnych miejscach pracy; Kierownik Restauracji, Zastępca Dyrektora Hotelu. Ostatnio Sakana Sushi Bar. Podczas pracy w Sheraton Kraków Hotel nawiązał współpracę z Krakowska Szkołą Restauratorów prowadząc szkolenia dla kadry gastronomicznej (KELNER, BARMAN, MANAGER RESTAURACJI).

Pasjonuje się historią, szczególnie okresem Średniowiecza.

Kompleksowa obsługa marketingowa i reklamowa

Pomagamy restauracjom i hotelom sprzedawać lepiej. Od audytu przez kompleksową strategię reklamową i promocyjną do zwiększania sprzedaży.