Kursy i szkolenia

restauracyjne

O nas.

Jest sommelierem i dziennikarzem winiarskim. Winem zajmuję się od 15 lat. Miał okazję sędziować na międzynarodowych konkursach winiarskich. Szkolenia z dziedziny wina prowadził między innymi dla Collegium Medicum Uniwersytetu Jagiellońskiego, Politechniki Śląskiej, Instytut Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego, Krakowskiej Szkole Restauratorów, licznych restauracjach i hotelach oraz na kursach organizowanych przez Klub Domu Wina z którym na stałe współpracuje. Przez pięć lat pełnił funkcję zastępcy redaktora naczelnego magazynu „Czas Wina” i teraz jest szefem działu wino i kuchnia. Obecnie jestem dyrektorem firmy Wine-Service – jedynego w Polsce biura podróży specjalizującego się w organizacji wycieczek i imprez winiarskich.

Kompleksowa obsługa marketingowa i reklamowa

Pomagamy restauracjom i hotelom sprzedawać lepiej. Od audytu przez kompleksową strategię reklamową i promocyjną do zwiększania sprzedaży.