Warsztaty „Mikołajkowe Gotowanie”

Zapraszamy na warsztaty „Mikołajkowe Gotowanie”
W ramach czterogodzinnych zajęć nauczymy Państwa jak:

 

– Przygotować nowoczesne potrawy świąteczne

– Jak zaprezentować potrawy w nowoczesny sposób

 

Warsztaty są skierowane do grona osób,
którzy chcą wprowadzić nowoczesny „twist” na świątecznym stole.

 

Warsztaty “Mikołajkowe Gotowanie”

PROGRAM WARSZTATU:

Przystawki:

  1. Barszcz czerwony z grzybowym mieszkiem.
  2. Sałatka z paluszkami karbowymi.
  3. Śledzie z rodzynkami, orzechami i granatem.

Dania główne:

  1. Dorsz w sosie porowym.
  2. Ryba po grecku z morelami.
  3. Pierogi korzenne z suszona śliwka i orzechami.

Desery:

  1. American Cheese Cake.
  2. Japoński makowiec z jabłkami.
  3.  Angielski deser świąteczny „mince pie.